Ciorba sanatoasa preparata la rece

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o telina
  • 4-5 fire ceapa verde sau ceapa uscata
  • 2-3 fire de usturoi verde sau usturoi uscat
  • o lingurita hrean ras
  • Optional:loboda,stevie,leustean,tarhon,patrunjel,frunze de telina,sfecla rosie,600 g rosii
  • 1-1,5 l bors proaspat

Mod de preparare

Legumele se spala si se dau pe razatoare,ceapa si usturoiul se toaca marunt.Verdeata se spala si se toaca si ea marunt.

Toate legumele si verdeturile se lasa la macerat in bors 6-8 ore,dupa care se adauga 1-1,5 l apa (in functie de cat de acra doriti sa iasa ciorba)fiarta si racita sau apa plata,rosiile decojite si tocate marunt(cubulete),sare,cimbru dupa gust.

Ciorba se poate servi rece sau la temperatura camerei.Cine doreste poate adauga si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise