Ciulama de pui cu broccoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate,
  • 400 g broccoli,
  • 200 ml lapte,
  • 4 linguri smantana,
  • 1 lingura faina,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper alb.

Mod de preparare

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt aproape gata se adauga faina desfacuta in lapte rece si se mai fierbe 5 minute, dupa care se adauga smantana, sarea si piperul dupa gust si se mai lasa pe foc 5 minute . Se adauga brocoli, se amesteca si se mai dau cateva clocote.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise