Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 2 pahare ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama de lamie
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se face maioneza dintr-un galbenusi fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamie si sare.CAiupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama lamaie, timp de 20 de minute.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu maioneza.Se dranjeaza in salatiera si se servesc presarate cu patrunjel tocat fin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise