Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 2 pahare ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama de lamie
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se face maioneza dintr-un galbenusi fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamie si sare.CAiupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama lamaie, timp de 20 de minute.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu maioneza.Se dranjeaza in salatiera si se servesc presarate cu patrunjel tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise