Ciuperci cu maioneza si porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g porumb fiert, din conserva
  • maioneza ( 2 galbenusuri)
  • marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie (ca sa nu se innegresca), timp de 20min.

Dupa ce au fiert ,se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt.

Maioneza o facem din 2 galbenusuri ( unul fiert si unul crud) , 200 ml ulei , o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.

Amestecam ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Potrivim de sare si piper.

Eu am lasat-o asa, dar se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si usturoi pisat.

Se pot folosi si ciuperci din conserva.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise