Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci champignon mai maricele
  • 12 oua de prepelita
  • unt
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

In fiecare ciupercuta, punem un pic de unt, cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.

Asezam ciupercutele umplute intr-o tava, in care am asezat hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.

Lasam pana cand ouale sunt bine facute.

Se pot servi atat calde, cat si reci, cu patrunjel verde pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise