Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci champignon mai maricele
  • 12 oua de prepelita
  • unt
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

In fiecare ciupercuta, punem un pic de unt, cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.

Asezam ciupercutele umplute intr-o tava, in care am asezat hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.

Lasam pana cand ouale sunt bine facute.

Se pot servi atat calde, cat si reci, cu patrunjel verde pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise