Cocktail delicios

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 litru vin alb sec;
  • - 2 lamai;
  • - 2 lingurite ceai negru;
  • - 6 galbenusuri de ou;
  • - 8 linguri miere de albine.

Mod de preparare

Intr-un vas se pune vinul, sucul de la cele doua lamai, 150 ml ceai (preparat din cele doua lingurite de ceai negru si 200 ml apa fiarta), 6 galbenusuri si cele 8 lingurite de miere (de recomandat sa puneti 5-6 lingurite si daca mai este necesar completati).

Cu mixerul amestecam ingredientele timp de 2 - 3 minute.

Preparatul se da la rece si se poate servi simplu, cu cuburi de gheata si pentru o savoare deosebita se pot adauga frunze de menta taiate marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise