Cocos la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un cocos
  • mujdei facut dintr-o capatana de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • menta verde
  • boabe de coriandru sau de ienibahar
  • 600 ml vin alb
  • sare.

Mod de preparare

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.

Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).

Se tine la cuptor 1h 1/2 sau mai putin, in functie de varsta cocosului. Cand scade lichidul, se mai poate adauga vin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise