Coctail picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati ptr 4 portii
  • 21/2pahare de vin rosu rece
  • 11/3 pahare de fanta gazoasa-suc de portocala gazos
  • 8felii subtiri de portocale
  • 8felii subtiri de lamaie
  • 12 cuburi de gheata
  • ptr servire
  • 8ardeiasi mici galbeni si verzi
  • ulei ptr prajit ca ptr cips.
  • 4 felii de parmezan sau cascaval
  • 16 masline bune negre si verzi
  • 8fileuri de anchovi
  • saretele cu brinza -vedeti reteta mai inainte publicata

Mod de preparare

Intai prajim ardeii intregi in ulei adinc incins.Le scurgem de ulei si le saram.

Pregatim cocteilul ammestecand toate ingridentele intr-un vas adanc.

Se toarna cocteilul in pahare si se serveste alaturi de ardeii prajiti,masline,anchovi si saratele.

Este foarte aspectos si gustos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise