Cod alb cu paste negre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de cod alb
  • 1 punga cu paste negre cu cerneala de sepie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250g ciuperci pleurotus
  • 100ml smantana lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, il lasam pe o farfurie 10min, apoi il punem pe gratar sau il fierbem, fiecare cum doreste (eu l-am prajit pentru ca-mi place mai mult); punem pastele la fiert in apa cu putina sare pentru 8 min (eu le-am fiert putin mai mult), iar in acest timp calim ciupercile tocate marunt in ulei de masline, dupa ce a scazut apa din ele adaugam un pahar cu apa, lasam sa fiarba pana scade toata apa apoi adaugam smantana, amestecam, condimentam, iar dupa ce incepe sa se ingroase , amestecam cu pastele bine scurse.

Servim pe farfurie pastele alaturi de peste; garantez gustul bun!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise