Compot de piersici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -piersici
  • -zahar

Mod de preparare

Se cauta fructele mici dar sanatoase se aseaza in borcane potrivite.

In fiecare borcan se pune dupa gust zahar eu obisnuiesc o lingura de zahar la un borcan de 800 ml.

Dupa ce se adauga apa se inchid si se aseaza intr-o cratita in cuptor se fierb asa 1 ora dupa care se pun intr-un loc calduros pina a doua zi apoi se aseaza in camara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise