Compot de rubarba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rubarba (7 tije mari)
  • 700 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 1 baton scortisoara sau 1 lingurita scortisoara macinata
  • 5 cuisoare
  • 1 lingurita zeama lamaie

Mod de preparare

Se curata tijele de rubarba, se taie in bucatele de cca 2 cm. Restul ingredientelor se amesteca si se fierb la foc mic cateva minute, apoi se adauga rubarba si se da in cateva clocote. Se consuma cald sau rece, dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise