Conopida cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
54 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 500g ciuperci
  • 300 ml smantana lichida
  • 2 linguri ulei
  • 1ceapa mica
  • 1 cana cu lapte (optional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Desfacem conopida si oparim buchetelele 8 minute in apa cu sare. Le scoatem si le lasam sa se scurga. In cratita cu ulei incins,calim ceapa tocata marunt, adaugam conopida, ciupercile feliate, amestecam mereu, iar dupa ce a scazut apa din ciuperci, adaugam 1 cana cu lapte,1 cana cu apa si lasam sa fiarba incet 30 min. Dupa acest timp, condimentam cu sare si piper, adaugam smantana, mai lasam pe foc cateva minute sa se ingroase sosul, apoi servim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise