Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Va propun un preparat, rapid, gustos si sanatos:
  • - 2 copanele de pui
  • - 6 palarii de ciuperci proaspete de preferat, desi
  • merg si ciupercile intregi din conserva
  • dar atunci punem mai multe
  • - un ardei sau gogosar rosu
  • - sare, piper, ierburi aromate dupa gust
  • - 3 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • - o rosie taiata felii

Mod de preparare

Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust.

Le pregătim pe grătar şi atunci cand sunt aproape gata, punem alături la fript ciupercile şi ardeiul (gogosarul) taiat in bucati mai mari. Acestora le trebuie un timp mai scurt de pregătire.

Când totul este gata si frumos rumenit, le aranjam pe o farfurie, alaturi de felii de roşii si usturoiul taiat felii.

POFTA BUNA si multe LIKE-uri!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise