Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Va propun un preparat, rapid, gustos si sanatos:
  • - 2 copanele de pui
  • - 6 palarii de ciuperci proaspete de preferat, desi
  • merg si ciupercile intregi din conserva
  • dar atunci punem mai multe
  • - un ardei sau gogosar rosu
  • - sare, piper, ierburi aromate dupa gust
  • - 3 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • - o rosie taiata felii

Mod de preparare

Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust.

Le pregătim pe grătar şi atunci cand sunt aproape gata, punem alături la fript ciupercile şi ardeiul (gogosarul) taiat in bucati mai mari. Acestora le trebuie un timp mai scurt de pregătire.

Când totul este gata si frumos rumenit, le aranjam pe o farfurie, alaturi de felii de roşii si usturoiul taiat felii.

POFTA BUNA si multe LIKE-uri!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise