COTLETE DE PORC CU SOS DE HREAN LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • ulei pentru prajit
  • i lingura faina
  • sare si piper
  • Sos:1 lingura unt
  • 1 liungura ulei
  • 1 lingura faina
  • 400ml lapte
  • sare si piper
  • 2 lingura hrean ras
  • 150 ml frisca lichida(dulce)
  • 4 cartofi fierti si raciti

Mod de preparare

Cotletele sa bat putin ,se condimenteaza,se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti.

Se pregateste sosul ca orice sos bechamel in care se adauga la sfarsit hreanul ras,iar la sfarsit se aduga frisca lichida.

Intr-o tava se aseaja patul de cartofi fierti peste care se pun cotletele,se toarna sosul si se baga la cuptor pentru 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise