Crap la cuptor in sos de rosii

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un crap
  • -2-3 linguri ulei de masline
  • -2-3 catei usturoi
  • -1-2 rosii
  • -1-2 ardei grasi
  • -o legatura patrunjel
  • -1 ardei iute
  • -sare,piper
  • Pentru sos:
  • -2-3 linguri pasta de tomate
  • -1 pahar de vin alb
  • -3-4 catei usturoi
  • -1 lingura otet
  • -putin ulei
  • -sare

Mod de preparare

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa.

Se da la cuptor si cand este pe jumatate facut se adauga urmatorul sos:usturoiul se freaca cu putina sare si ulei si se adauga peste pasta de tomate.Se mai adauga vinul si otetul si se da iar la cuptor.Cand este gata rumenit se scoate din cuptor si se aseaza pe un platou.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise