Crap prajit cu malai.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1, 500 kg crap
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si intestine ,apoi se portioneaza .

Se sareaza si se lasa 10-15 minute.

Se da prin malai si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti.

Se scoate pe servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise