Crema de cafea la foi de cremsnit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pahare de lapte
  • 2 pahare de zahar
  • 11/3 pahare amidon de porumb
  • 1 baton de vanilie sau esenta buna
  • 10 galbenuse
  • 4 pahare zahar pudra
  • 2 pahare cafe espreso

Mod de preparare

Intr-o oala emailata punem la fiert lapte, zahar si cafea si batonul de vanilie.

Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si amidonul, adaugam putin lapte la ouale frecate dupa care transferam compozitia in oala si amestecam incontinuu pana se ingroasa putin, cam 3-5 minute o luam de pe foc o lasam sa se raceasca bine.

Aceasta crema merge foarte bine la foile de cremsnit si are un gust deosebit si este si aspectuasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise