Crema de fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 3/4 lapte
  • 100 ml smantana
  • sare, piper,

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert 10-15 minute, in apa cu sare. In acest timp se prepara sosul bechamel, se incinge untul, se adauga faina in ploaie, se amesteca continuu 1 minut, se adauga apoi laptele cald. Fasolea se adauga in sosul bechamel, se lasa la sa fiarba 1-15 minute. Se ia de pe foc si se trece prin sita. Sosul format se pune pe aragaz si se adauga putin unt si smantana. Se amesteca continuu 2 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise