Crema de legume cu spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g cartofi
  • 450g morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 170g spanac
  • 1 cub de pui (knorr sau alta marca)
  • 80 ml ulei de masline
  • sare
  • 1,5 l apa

Mod de preparare

Intr-o oala, puneti apa, cartofii, morcovii, ceapa, catelul de usturoi, cubuletul de pui si presarati cu sare.

Lasati sa fiarba 30 de minute, pana legumele sunt destul de moi incat sa fie mixate cu blenderul (immersion blender), iar daca e necesar, mai adaugati apa, dupa cum vrem sa iasa.

Dupa ce le mixati, adaugati spanacul si uleiul de masline. (optional: daca vreti, puteti adauga si putin orez)

Amestecati si lasati sa fiarba timp de 15 minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise