Crema de tomate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 400 g pasta de tomate
  • 400 ml suc de rosii
  • 150 g faina
  • 30 g zahar
  • 50 g smintina
  • 150 g margarina
  • piper
  • sare
  • dupa gust
  • 200 g franzela
  • 50 g unt
  • 2
  • 5 I supa de carne sau apa.

Mod de preparare

Untul si margarina se aduc in stare lichida si se incorporeaza faina si pasta de tomate, adaugind sucul de rosii si supa de carne sau apa, punind compozitia la fiert cca. 30 minute. Se adauga zaharul si smintina; se omogenizeaza compozitia, se potriveste gustul cu sare si piper, continuindu-se fierberea. Se pregatesc crutoanele de piine la cuptor cu unt. La servire se adauga crutoane in supiera sau in farfurie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise