Crema ptr foi de torta -inghetata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pachet de inghetata de 400 gr de vanilie sau ciocolata .

Mod de preparare

Se lasa inghetata intr-un bol ca sa se inmoaie putin,se sfarima cu o lingura de lemn si se unge pe foi si deasupra.Se poate orna cu viermisori de ciocolata si cu visine confiate.Se intoarce la frizer si se lasa pina inghetata sa intarit din nou.Cind dorim sa servim o scoatem 2 minute inainte si cu un cutit muiat in apa taiem portii.Este minunata ptr arsita deacum.1

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise