Creveti cu orez, fasole rosie si porumb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 creveti mari si vreo 10-15 creveti mici
  • 250-300 gr de orez
  • 100 gr de fasole rosie
  • 100 gr e porumb
  • 200 gr de ceapa
  • ulei, sare, piper
  • 1 ceasca vin alb

Mod de preparare

Se decojesc creveti si se dau intr-un clocot se scoate partea tare din spatele crevetilor mari

Orezul se spala, ceapa se caleste si in acelas ulei se pune si orezul se caleste un pic pe flacara se adauga o ceasca de vin alb dupa care se da la cuptor 25 de minute.

Fasolea si porumbul sunt prefierte.

Cand orezul este gata se aranjeaza frumos intr-o forma rotunda se aseaza crevetele mare in mijloc pe orez si cei mici imprejur, pentru design se aranjeaza cu fasole rosie si porumb.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise