Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit in apa cu sare. Am tocat o ceapa si am calit-o in ulei iar cand si-a schimbat culoarea am adaugat crevetii scursi. Am pus vinul, am adaugat o lingura de delikat si am lasat sa fiarba. Intre timp am pregatit un mujdei din usturoi, o lingurita delikat, ulei si 50 ml apa. Am adaugat mujdeiul peste creveti si am lasat sa fiarba cca 1 ora acoperind cratita cu capac, pana cand a scazut tot si crevetii s-au fiert.
I-am servit cu paine pe vatra calda si sfecla rosie murata.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise