Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau)
  • 2 oua
  • sare,piper
  • putina faina
  • Pentru maioneza
  • -2 galbenusuri
  • -ulei
  • -sare
  • -zeama lamaie
  • -usturoi pisat

Mod de preparare

Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa a clocotit am pus crevetii in ea pentru 3-4 minute.I-am scurs si le-am eliminat crusta si nervul.Am pregatit sosul pentru pane batand 2 oua cu sare si piper+faina(am pus mai mult a decat pun de obicei la snitele).Am pus ulei intr-o tigaie la foc potrivit si am prajit crevetii dupa ce i-am dat prin sos cam 3 minute pe o parte 3 pe cealalta si i-am scos pe prosop absorbant.Am pregatit si maioneza asa cum cred ca aproape toti o pregatim iar usturoi am adaugat dupa gust.Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise