Crochete cu anason

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 5 g anason
  • 85 g unt
  • 3 oua mici
  • sare

Mod de preparare

Amestecati in castron faina cu 2 oua intregi si sarea. Adaugati untul bine muiat, zaharul si anasonul. Framantati cu mana, apoi intindeti o foaie, groasa de 1/2 cm, pe planseta presarata cu faina. Taiati biscuiti de forme diverse, ungeti-le cu galbenus usor batut, asezati biscuitii pe tava unsa cu unt si coaceti la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise