Cum faci un lapte de ovaz aromat si bio?

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40g boabe de ovaz,
  • 2 cani jumatate de apa,
  • o cutiuta de stafide Organix,
  • 2 pliculete de xylitol

Mod de preparare

1. Prima oara luati o galeata si asezati-va sub ovaz pentru a-l mulge…Nici vorba!

2. Este mult mai simplu si nu riscati sa suparati vacutele! Lasati la fiert timp de 5 minute ovazul cu 1 cana jumate de apa.

3. Luati-l de pe foc si lasati-l sa se raceasca.

4. O data racit, puteti sa il adaugati in blender cu inca o cana de apa, 2 pliculete de xilitol si stafidele.

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa

Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel, reteta simpla si foarte gustoasa

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel: o reteta simpla si gustoasa. Descopera cum sa prepari cartofi crocanti,...

Reteta de limonada cu capsuni - rapida, racoritoare, delicioasa

Descopera reteta rapida de limonada cu capsuni, perfecta pentru zilele calduroase. Racoritoare si delicioasa, aceasta bautura...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise