Cum faci un lapte de ovaz aromat si bio?

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40g boabe de ovaz,
  • 2 cani jumatate de apa,
  • o cutiuta de stafide Organix,
  • 2 pliculete de xylitol

Mod de preparare

1. Prima oara luati o galeata si asezati-va sub ovaz pentru a-l mulge…Nici vorba!

2. Este mult mai simplu si nu riscati sa suparati vacutele! Lasati la fiert timp de 5 minute ovazul cu 1 cana jumate de apa.

3. Luati-l de pe foc si lasati-l sa se raceasca.

4. O data racit, puteti sa il adaugati in blender cu inca o cana de apa, 2 pliculete de xilitol si stafidele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise