Cus Cus cu legume si pastrama de pui afumata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g de cus cus
  • pastrama de pui afumata
  • 2 morcov
  • 1 ceapa
  • o jumate ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano si busuioc
  • boia

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se tau cubulete.

Intr-o tigaie se pune ulei unde se adauga legumele si se galesc putin cu boia peste care se adauga cus cusul si se galeste si el putin, peste care se adauga apa si se lasa se fiarba, se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda si daca e nevoie se mai adauga apa.

Cand e apropae fiert se adauga pastrama de pui, sare, piper, oregano si busuioc dupa gust.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise