1. Se zdrobeste cubul de legume intr-o cana. Se adauga apa calda. Se amesteca pana la dizolvarea cubului. Se pune cuscusul intr-un bol larg. Se adauga zeama de legume in cana si se amesteca bine. Se lasa cuscusul deoparte 5 minute pentru a absorbi lichidul.
2. Intre timp, se curata ceapa verde si se taie marunt. Se taie ardeiul in jumatate, se curata si se taie in cubulete. Se taie castravetele in cuburi. Se adauga legumele peste cuscus.
3. Se taie caisele in sferturi si se adauga peste cuscus impreuna cu mazarea si stafidele.
4. Se amesteca uleiul de masline, sucul de portocale si mierea si se toarna peste cuscus. Se amesteca bine salata si se serveste cu carne, peste sau simplu!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise