Desert jelee

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru jeleu
  • 500 ml suc compot de cirese
  • 1 lingura zahar
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pentru desert
  • 2 pachete crema instant vanilie
  • 700 ml lapte rece
  • 1 pachet (200 gr ) piscoturi
  • 1/2 cana lapte pentru piscoturi
  • 2 lingurite sirop de cirese ( din dulceata)
  • Pentru decor
  • Cirese din dulceata

Mod de preparare

Un desert racoritor si foarte bun.

Pregatim jeleu. Incalzim sucul si adaugam zaharul si gelatina si amestecam bine pana se dilueaza. Incalzim 1/2 cana lapte si adaugam sirop de cirese amestecam bine. Punem piscoturile (unu linga altul fara loc liber) in vas de yena si cu lingura adaugam lapte cu sirop peste tot.

Punem praful de crema si laptele rece in bolul de la mixer si amestecam pentru 5 minute. Adaugam crema peste piscoturi. Mai apoi adaugam jeleu care trebuie sa fie putin legat, peste jeleu punem ciresele din dulceata si bagam la frigider pentru 2 ore ( mie imi place mai mult lichid il pun peste crema si nu ramane peste crema se duce peste piscoturi, bag la frigider si apoi servesc).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise