DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE -FRUNZE DE TELINA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • frunze de telina
  • pungi sau cutiute din material plastic

Mod de preparare

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de telina,leustean, tarhon,patrunjel,marar ,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.

Se curata crengutele subtiri de telina dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite,creme si ciorbite aromate toata iarna….

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise