DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 2 buc. conopida proaspata
  • pungi din material plastic

Mod de preparare

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai repede si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.

Conopida si broccoli se desfac buchetele,se spala,se fierb in apa fiarta cu otet cca 15-20 de min,dupa care se clatesc sub jet de apa rece,se scurg bine si se ambaleaza in pungulite legate bine sau vidate si astfel vom avea mancaruri delicioase...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise