Din categoria legume crude congelate -ardei gras si ardei capia tocat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ex. 2 ardei gras rosu,galben,verde sau ardei capia
  • pungi sau cutii din material plastic

Mod de preparare

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai rapid si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele .

Ardeiul gras sau capia se spala,se curata de cotoare,de seminte,se zvanta si se toaca cubulete sau fasii subtirele.

Ardeiul tocat se ambaleaza in pungi legate bine sau vidate sau chiar in cutii din material plastic.

Se foloseste cu succes la supe, creme, ciorbe, tocanite, fripturi,pizza,sosuri,preparate din carne si peste etc.

Ardeiul tocat se poate ambala separat pe culori sau amestecat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise