Dovlecei cu fructe in sos de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 caise
  • 2 prune
  • 2 mere
  • 1 banana
  • Pt. sos:
  • 4 linguri branza de vaci
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura miere de albine
  • sare

Mod de preparare

Fructele se curata de samburi sau coaja, si se taie bucati potrivite, la fel si dovlecelul se curata si se taie felii foarte subtiri. Se pun toate intrun castron.

Separat, se prepara un sos, amestecand branza de vaci cu smantana, la care se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie si mierea, se potriveste gustul cu sare dupa care se toarna peste amestecul din castron, se omogenizeaza usor si se poate servi. Este o salata delicioasa si hranitoare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise