Dovlecei cu lapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 l lapte;
  • - 3-4 dovlecei;
  • - 1 ceapa verde;
  • - marar.

Mod de preparare

Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze.

Dovlecei se curata si se taie bucatele potrivite.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se pun la calit ceapa si dovlecei.Dupa ce s-au calit se pune laptele cat sa acopere bine dovlecei(nu neaparat un litru de lapte).

Se condimenteaza dupa gust.

Se lasa sa fiarba pana cand dovleceii se inmoaie.

Se pune marar tocat deasupra.

Daca doriti sa fie mai groasa puneti niste faina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise