Dovlecei prajiti in sos de tomate cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Dovlecei
  • rosii
  • usturoi
  • sare piper
  • ulei.

Mod de preparare

Sosul: rosiile se decojesc si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, se adauga usturoiul tocat, sare si piper dupa gust.

Dovleceii se spala, se curata de coaja, si se taie felii de 1 cm grosime, felii care se pun la prajit in uleiul incins.Feliile de dovlecel dupa ce se rumenesc se scot si se pun in sosul de rosii preparat anterior. Se lasa la rece 30 minute.

Este delicos. Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise