Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 g carne de porc afumata
  • -1 legatura ceapa
  • -3 catei usturoi
  • -un morcov mic
  • -marar, patrunjel
  • -sare dupa gust
  • -1 ou crud
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate.

2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste miezul dovleceilor.

3. "Luntrioarele" astfel obtinute se umple cu amestecul facut din restul ingredientelor taiate marunt + miezul dovleceilor + oul crud.

4. Se unge o tava cu ulei sau unt si se aseaza dovleceii.

5. Se dau la cuptor pentru cca 35 minute la temperatura de 180-200 grade.

6. Cu cca 5-7 minute inainte de a-i scoate din cuptor presarati pe fiecare dovlecel cascaval ras si mai dati la cuptor pana sint gata.

Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise