Dovlecei umpluti

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 150 gr carne tocata
  • orez
  • 1 ceapa tocata
  • 1 rosie
  • marar
  • sare,piper
  • smintina

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati.se scobesc de miez.

orezul se fierbe ,apoi se amesteca cu carnea tocata,trei sfert din ceapa tocata ,sarea,piperul si putin marar tocat marunt.cu aceasta compozitie se umplu dovleceii.intr-o cratita se pune ulei si se calesc dovleceii pine se rumenesc.dupa rumenire se adauga in cratita ceapa ramasa,miezul de la dovlecei maruntit si o rosie tocata.daca va ramine compozitie de carne puteti sa o adaugati .se pune apa cit sa acoperre dovlecii si se fierbe.cind este gata, se drege cu smintina si se pune mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise