Drob de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Organe de la miel (inima, rinichi, splina, ficat)
  • 5-7 fire de ceapa verde,
  • 4 fire de usturoi verde,
  • 3-4 oua,
  • o leg.de patrunjel,
  • o leg.de marar,
  • 1 prapure sau pesmet,
  • sare, piper,
  • 2-3 oua fierte tari

Mod de preparare

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.

Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.

Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.

Se lasa sa se raceasca putin.

Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.

Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.

Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.

Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise