DROB DE MIEL

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inima, plamanii,rinichii si ficatul unui miel,
  • 3 legaturi de ceapa verde,
  • 150g. ceapa uscata,
  • 1 legatura de marar,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 8 oua,
  • sare, piper,
  • 1 lingura condimentepentru carne de miel,
  • prapur,
  • boia dulce,
  • ridichi si salata verde pentru decor;

Mod de preparare

1.Se spala bine organele si se pun la fiert 35-40 de minute.

2.Ceapa verde si uscata, mararul si patrunjelul se toaca marunt.

3.Organele fierte si racite se maruntesc si ele sau se dau prin masina de carne si se pun intr-un bol.

4.Se adauga 5 oua , apoi ceapa si verdeata ,se condimenteaza si se amesteca bine.

5.Intr-o forma de chec unsa cu ulei se pune prapurul, astfel incat sa depaseasca marginile formei.Se umple forma pana la jumatate cu compozitia de carne, se aseaza ouale fierte, se acopera cu restul de compozitie si cu prapurul.Se da la cuptor pentru 45-50 minute.

6. Pe un platou se aseaza foi de salata verde, pe care se aseaza feliile de drob.Se garniseste cu ridichi si ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise