Dulceata de ardei iute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ardei iute verde si galben
  • 500 g zahar
  • 500 g otet de vin

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu otetul pana se obtine un sirop legat, apoi se adauga ardeiul iute taiat rondele subtiri si se fierbe aproximativ 30 minute.

Se serveste garnitura la fripturi, ciorbe, sau alte mancaruri

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise