Dulceata de cirese

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg de cirese 1kg de zahar 0
  • 5 l de apa

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu zaharul pana se face un sirop lipicios se adauga ciresele curatate de samburi se lasa la fiert 45 minute .Se pune in borcane fierbinte si se leaga .Se pun borcanele intr o patura pana a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise