Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de piept de pui
  • 300g ciuperci
  • 3 cepe rosii mari
  • 1 lingura paste de tomate
  • 1 pahar vin alb
  • 200g smantana 12%
  • 2 gogosari
  • sare,piper.cimbru,foi de dafin,ulei.
  • patrunjel o legatura.

Mod de preparare

Tai pieptul de pui fasii subtiri, pe care il calesti in putin ulei.

Cand pieptul este rumenit adaugi ceapa tocata marunt si gogosarul tocat marunt.

Adaugi ciupercile spalate si taiate felii, pasta de tomate, foile de dafin, piperul,sarea si putin cimbru. Stingi totul cu putin vin, adaugi apa cat sa acopere si lasi la foc mic pana ce scade mancarea.

Aproape de sfarsit se adauga smantana si se mai lasa sa dea 2-3 clocote iar apoi se da deoparte. Se pune deasupra patrunjelulu tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise