Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800-900 g vita
  • 500 g hribi
  • 3 linguri ulei de masline.
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 4 linguri sos soia
  • o foaie de dafin
  • 4 catei usturoi
  • putina faina
  • 300 ml apa
  • 2 linguri amidon alimentar
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 20 minute si apasa START.

Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor.

Pune uleiul in oala.

Taie carnea de vita felii. Trece feliile de carne usor prin faina, apoi, pe rand, prajeste-le in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express, pana se deschid usor la culoare si devin marginile usor rumene.

Le scoti intr-un vas pe care-l acoperi.

Pui apoi untul si adaugi ceapa tocata cubulete impreuna cu hribii pe care i-ai taiat fasii.

Lasi aproximativ 5 minute, amestecand. Pui sosul de soia si bucatile de carne.

Amesteci usor si torni 300 ml apa.

Apesi butonul Stop si alegi de data asta din panou programul MEAT/STEW, setezi timpul – 45 minute.

In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.

Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul Multicooker Crock-Pot Express intra automat pe modul KEEP WARM.

Cu ajutorul unei spatule lungi si cu manusa de bucatarie, rotesti supapa permitand sa se elibereze aburul.

Cand acest lucru s-a incheiat, mai asteapta 2 minute apoi deschide capacul.

Amesteca amidonul cu 30-40 ml apa rece, adauga-l in vas si amesteca usor sa nu rupi carnea, pune usturoiul pisat, foaia de dafin, potriveste gustul de sare (ai grija ca si sosul de soia sareaza mancarea) apoi pune capacul la loc pentru 2-3 minute. Nu este cazul sa mai inchizi supapa.

Apasa butonul Stop si serveste mancarea presarata cu patrunjel verde tocat, alaturi de orez, cartofi nature sau legume fierte la abur. Ti-am zis ca gateste doar mese gustoase?

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise