Farfale cu ton si sos de tomate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g farfale
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 1 conserva ton in apa
  • 1 conserva fasole alba

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare,conform instructiunilor de pe aambalaj.Ceapa taiata marunt o calim in uleiul incins,adaugam rosiile din conserva si sucul si fierbem 5-6 minute.Scurgem tonul si fasolea si le adaugam la sosul de rosii si lasam sa se inabuse.;condimentam sosul cu sare si piper.

Pastele scurse de apa se servesc alaturi de sosul de rosii.

Se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise