Farfalle cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 125 g ton din conserva
  • 1 legatura busuioc
  • 500 g paste tip Farfalle
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 350 ml supa pui
  • 150 g branza de vaci cu verdeata
  • 4 linguri lapte

Mod de preparare

1. Se curata spanacul si se toaca. Pastele se fierb in apa cu sare. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei. Se stinge cu supa; se inglobeaza branza si restul de unt (se pastreaza insa 4 linguri). Se adauga spanacul si se firbe acoperit 2 min. Se inglobeaza busuiocul.

2. Se dau in fiert 4 linguri de lapte cu 4 linguri de supa cu branza si unt. Se ia spuma. Pastele se servesc cu sos si spuma.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise