Fasii de piept de pui cu mazare, morcovi si zucchini

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de piept de pui
  • - 2 morcovi
  • - 1 zucchini
  • - 50 g de mazare
  • - 1 ceapa
  • -2 linguri de faina
  • - ulei extravirgin de masline
  • - sare
  • - piper
  • - 1/2 pahar de vin alb

Mod de preparare

Taiati ceapa solzisori si trageti-o la tigaie cu un fir de ulei. Curatati morcovii si taiati-i julien. Taiati si zucchina julien. Trageti-le la tigaie impreuna cu ceapa. Adaugati si mazarea (eu de obicei folosesc mazare congelata). Sarati. Legumele trebuie sa ramana crocante.

Intre timp taiati pieptul de pui fasii subtiri, sarati usor si amestecati-l cu faina. Incingeti putin ulei intr-o alta tigaie si trageti la tigaie pieptul de pui (pentru circa 20 minute), stingand cu jumatate de pahar de vin alb.

Puneti fasiile de piept de pui peste legume si saltati. Ajustati de sare si piper daca mai este nevoie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise