Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole fiarta
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bucata carnat afumat
  • 1 lingura bulion concentrat
  • 1 foaie dafin
  • boabe piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati de 3-4cm si il punem peste legume, dupa care urmeaza fasolea scursa de zeama in care a fost conservata si la final condimentele impreuna cu bulionul.

Turnam 200 ml apa, amestecam putin, atat cat sa se amestece ingredientele, apoi punem capacul.

Bagam in priza si setam aparatul la optinea High pentru 3 ore si jumatate.

Merg de minune alaturi de muraturi si mamaliguta!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise