Fasole verde ca la bunica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri faina
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 1 / 4 cana ceapa, cubulete
  • 1 ceasca smantana
  • 3 cutii (450 g) fasole verde proaspata, drenată
  • 2 cesti de branza de capra
  • 1 / 2 cana biscuiti cu unt, maruntiti
  • 1 lingura unt, topit

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 175 grade C.

2. Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Se presara făina pana se omogenizeaza şi se fierbe timp de un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa şi smântâna. Adaugati fasolea verde.

3. Se pune amestecul într-un vas . Ornati cu branza rasa pe deasupra. Într-un castron mic, amestecati împreună firimiturile de biscuiti si restul de unt si presarati peste branza

4. Coaceţi pentru 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea de sus este aurie şi brânza este topita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise