blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitia precedenta se mesteca usor cu batatorul,in continuare se adauga smantana, laptele si spuma de albuse batute.
In tava rotunda cu diametrul 23 cm. candblatul e copt si racit se scoate din tava si se taie pe jumate.
crema:Se amesteca mascarpone cu nutela,cu alunele macinate si cu napolitanele macinate.
Se unge foaia cu 1/2crema, apoi se aseaza a doua foaie de tort deasupra se unge cu crema ramasa si ciocolata rasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise