Fererro Rocher

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:100g margarina Rama,100g zahar praf, 4 galbenuse, 4 albuse,130g ciocolata lapte, 1 lingura cacao, 1 zahar vanilat, 70g faina, 1 praf de copt, putina sare, 70 ml smantana dulce, 130ml lapte
  • crema:400g nutella, 400g maskarpone, 250g alune prajite si macinate(a nu se macina prea mult), 4 napolitane macinate.

Mod de preparare

blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in compozitia precedenta se mesteca usor cu batatorul,in continuare se adauga smantana, laptele si spuma de albuse batute.

In tava rotunda cu diametrul 23 cm. candblatul e copt si racit se scoate din tava si se taie pe jumate.

crema:Se amesteca mascarpone cu nutela,cu alunele macinate si cu napolitanele macinate.

Se unge foaia cu 1/2crema, apoi se aseaza a doua foaie de tort deasupra se unge cu crema ramasa si ciocolata rasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise