Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si piper. Cind sint rumenite se adauga sosul Alfredo si broccoli rupti in florete mici. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sint aproape fierte se adauga brinza parmezan(nu se fierbe prea mult dupa ce s-au adaugat broccoli deoarece acestea fierb foarte repede si se mai inmoaie si dupa ce mincarea se ia de pe foc). Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, cind sint fierte se strecoara, se clatesc cu putina apa calda si se pune peste ele 2 linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.
Sosul alfredo impreuna cu ciupercile, carnea si broccoli se serveste peste pastele fierte sau, optional, se amesteca dinainte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise